loading
28 May

21.6.2013 @ Origamik, Ljubljana, Slovenia

origamik_flyer

Na novi, še neodkriti lokaciji na obrobju strogega centra, globoko pod površjem in skrito pred žarki dnevne svetlobe, se ob koledarskem začetku letošnjega poletja razvija nov koncept underground zabav z elektronsko glasbo, Origamik.

Ob skrbno izbranem programu plesne elektronske glasbe bomo poskrbeli za tvojo diskretnost, vse skupaj pa zapakirali v nepozaben, sproščen žur s prijatelji.

Navkljub dejstvu, da smo od “Prešerca” oddaljeni le 2 desna in 1 lev ovinek, boš za dogodek vedel samo ti, ki si kupil/a vstopnico.
Sami neradi zahajamo v prenatrpane “švic luknje”, zato ti bomo prizanesli s tako izkušnjo. Vstop bo strogo omejen na 300 obiskovalcev. Vemo, kako je poleti v mestnih klubih, a ti bomo prizanesli tudi z vročino, saj te bodo konstantno hladile 4 močne, v prostor integrirane klima naprave, ki omogočajo konstantno hlajenje in kroženje zraka.

Ker živimo v prihodnosti (beri 2013), ti bomo omogočili ekspresen dostop na dogodek in prijazno izkušnjo identificiranja na vhodu. Vstopnica bo prispela v tvoj e-poštni nabiralnik kar v obliki unikatne kode, katero preko mobilca (lahko tudi natisnjeno, če ti ni mar za drevesa) pokažeš na vhodu. Ker smo siti dolgotrajnega pregledovanja dokumentov in iskanja po nepopolnih listah se boš brez komplikacij, le s preprostim skeniranjem, “logiral” na Origamik dogodek. Pri nas te ne bomo “oropali”, ker vemo, kakšni so časi. Tudi za točilnim pultom ne. Bomo pa cenili tvojo podporo.

Kar 15 nastopajočih iz 3 držav bo ob najnovejših house, deep house, tech house, minimal in techno zvokih, zvočnem sistemu “z jajci” in videowallu skrbelo za točno 300 gostov, med katerimi si lahko tudi ti.

Ne pozabi spremljati našega bloga, kjer bo info o vseh priboljških, ki smo jih pripravili za vas, prijavi pa se tudi na naš newsletter, da pomebne stvari izveš prvi.

NASTOPAJOČI:

MICHAEL NOACK // Groove on Records, Düsseldorf, D

ALEX E. LANDON, LIVE! // The Principals, Berlin, D

MORITZ OCHSENBAUER // Blufin, Trapez, MBF, Köln, D

ZEITGEIST // Main Main Music, Wiggle, London, UK

ALEX LONG // AUF Limited, 1605, SCR, SLO

SYMANN // Synaptic Crew, SLO

URBAN JERAM // RELOAD, Burn Residency, SLO

MARTELLI // Main Main Music, SLO

BENJAMIN BEGOVIĆ // SCR, 2ROOMS, SLO

BUCHEK // Lose Control, SLO

BOWNR // zAvodKru, SLO

YURIY TOMELJEV // zAvodKru, SLO

ELZOR KESVALOV // Lose Control, SLO

SPLINTERHOUSE // Synaptic Crew, SLO

SKELETONIUM, LIVE! // Skeletonium.com, SLO

Info: http://www.origamik.org/

Vstopnice:

Dvodnevna vstopnica: 12 EUR (do 10.6.) | 16 EUR (11.6 do 20.6.)
Enodnevna vstopnica: 7 EUR (do 10.6.) | 10 EUR (11.6. do 20.6.) | 15 EUR (na dan dogodka pri vhodu)

POZOR – na voljo je le 300 vstopnic za posamezen večer.

Predprodaja samo prek spletne strani http://www.origamik.org/

Comments ( 0 )